Träffa TH med NRJ

Jag kommer ha sjukt bråttom till skolan nu, men jag skiter i. Här är min sista chans att få se Tokio Hotel. Känns lite desperat, men who cares.


hahha :D



För underbar bild ju! :D

Vill inte ha "bloggtips".

Fick en kommentar igår, måste svara på den här, för att jag inte kan svara på den direkt till personen.

Men ehm, jag försöker inte få den här bloggen att bli stor, jag svär för det gör jag i nästan varje mening när jag pratar, det är inte för att jag tänker på det utan bara för att det är så.
Jag skriver inte den här bloggen åt andra, utan för mig själv. Jag skriver den för att när jag blir vuxen komma ihåg hur jag var som ung. Och just nu, eller ja antagligen kommer jag alltid andvända svordomar i mitt språk. Om inte, så vill jag att jag ska kunna skratta åt den när jag blir vuxen: Herre jösses vad jag svor som ung.

Jag vill inte ha bloggtips så ni behöver inte ge mig dem. Jag bloggar åt mig själv och inte åt någon annan.

Vad händer nästa tisdag?

Jo någon får gå på en träff med Kenza och Tokio Hotel.

Man kan vinna en träff med Tokio Hotel! Universal ger Kenza och en av hennes läsare chansen att gå på en exklusiv träff med Tokio Hotel!

HUR COOLT ÄR INTE DET NU DÅ! :D åååh. Vad man måste göra är att gå till deras sida. (Tryck på bilden) och skriva in sin favorit låt och motivering varför just den låten.

*min är geh <3*

Man ska även länka till ett inlägg man gör om det; det här inlägget för min del.

Jag är superpepp, ända sen jag läste att Tokio Hotel skulle komma till Sverige nästa vecka har jag varit helhyper. ååååh Hoppas.. Hoppas hoppas hoppas. Jag skulle ha tvingat pappa att boka biljett till Finland (han bor ju där) och sedan boka biljett till galan som Tokio Hotel uppträder i på onsdag om det inte vore så att jag har en massa plugg, och det kan jag inte missa (om jag skulle åka till Finland på en onsdag skulle jag missa två dagar skola) men om jag skulle få träffa dem här hemma i Stockholm, så skulle jag inte behöva missa alls (om det inte nu var under dagen, men det handlar om ett par ynka timmar)

.. Hoppas hoppas hoppas *håller tummarna* *ta i trä* *önskar på den ljusaste stjärnan i himlen* HOPPAS .. åååh. Hoppas. Så länge som jag önskat för något sådant här, från och med den dagen jag var sjuk och hemma från skolan och Monsoon var fresh i MTV, någon gång i våren 2007 så har jag velat träffa dem och säga tack eller något, för att de gör sådan underbar musik. ååååh.. Hoppas.


Pinigt.

Känner mig skit dålig, dålig updatering, dålig på att hålla koll på vänners bloggar och allmänt dålig på att ens hålla kontakt med folk.

Skolan har börjat. Älskar det. :) Södra Latin går jag i nu. Mycket bättre än Fryshuset. Jag gillar min klass, jag gillar kurserna jag läser. Gillar mindre att vi har en massa läxor men det hör till antar jag. :) Och de sena dagarna, men det hör till det med. :)

Jag har varit sjuk den senaste veckan och håller äntligen på och tillfrisknar. Underbart.

Skämde ut mig lite i spanskan idag. -.-'

Vi håller på och böjer verb (jag har stenkoll på hur man skulle böja dem och så: dvs jag hade ett papper framför mig och kollade ordenkligt och försökte memorera i vilket sammanhang man andvänder dem och så)
Läraren: Daniela, säg: Kommer ni nästa vecka.
*i tankarna, böjer Kommer till ni form* *i tankarna, vecka är semana, men vad i helvete är nästa?!*
Daniela: Kommer ni *på spanska, kommer inte ihåg det just nu* och hur fan säger man nästa?
Läraren skrattar lite. Elena viskar något men inte hör jag något.
Daniela: vad?
Hon säger det igen.
Daniela: Va? Jag hör inte vad du säger.
Läraren skrattar och folk skrattar.
Läraren: okej du får en ny mening.
Jag nickar och skrattar lite för att det inte ska märkas att jag skäms skiten ur mig.
Läraren: Kommer ni på Fredag.
*i tankarna, VAD FAN ÄR FREDAG PÅ SPANSKA!?*
Daniela: Kommer ni .. Och hur fan säger man fredag på spanska.
Folk börjar skratta, läraren med, jag skrattar för att verka lite nonchelant. Börjar tänka på veckodagarna: Lunes är måndag.. Domingo är söndag, kommer inte på några mer. Juveblbalbalbla är typ torsdag* så säger någon vad Fredag var. Men läraren säger att jag ska översätta något från spanska till svenska istället.
Men jag är helt borta, stressad och skäms *inte för att det märktes* och hör inte ens vad han säger, det han berättade lät som South Park folkmasse prat, en massa RableRable .. Mummel och babbel samtidigt. Jag kunde inte höra vad han sa. Och jag bara sa något om blackout och att jag inte fattar ett piss av vad han säger. -.-'

Pinigt.

RSS 2.0