Jag hatar IKEA, just nu.

Jag stinker svett, och IKEA prylar vill inte sammarbeta med mig. Jag hatar IKEA. Jag har rivsår i armen, pga jävla skit saken, och nu så bultar min fot och jag kommer få en bula och blåmärke där också. Älskar er IKEA, för ni ger oss så lätta delar (jag menar tre delar= ett bord), älskar er när ni ger oss en massa skruvar och bultar som inte hjälper ett piss, och .. vet ni vad som skulle vara bra just nu? Lim.

Jag är irriterad, om ca en timme ska jag möta Maria, ge Nina hennes lön, (för hon varit hundvakt) (och mamma sticker till Kalmar *tror jag det var* idag och kunde inte ge Nina den sj) och jag måste fortfarande hinna duscha, och jag kan inte visa mitt rum till Maria när det ser ut som det gör. Jag måste bygga klart jävla bordet, innan jag kan gå duscha för att sedan fixa mig, dra till Tumba, möta Nina (måste smsa henne också) för att sedan möta upp med Maria, för att sedan gå hem, och därefter dra till Maria och fixa middag.

En timme.
  • Bygga bord
  • duscha
  • klä på mig
  • sminka mig
  • sticka.
Lycka till Daniela.

Bored out of my mind, seven o'clock in the morning, should go to sleep, but I'm not even tired.

Klockan är tio i sju och pappa har fortfarande inte kommit hem, borde jag vara orolig?

:/ Börjar bli orolig för honom, han har betett sig konstigt de senaste dagarna.


Only for you my love ones, jag kommer hem den nittonde, på kvällen. :) Underbart, saknar hem, börjar bli lite deprimerad här. (även om jag inte ens har sett mitt "hem" så saknar jag dit) Saknar Stockholm. Jag är en person som inte kan vara i ett och samma ställe för länge. Saknar till Finland när jag är i Sverige, saknar till Sverige när jag är i Finland.


Monsun regnar ute, och fåglarna gör konstiga ljud, tror de pippar. Lite scary. Ska gå sova snart, sov sött!

RSS 2.0