Nina tog studenten!

Igår tog Nina studenten och tänkte att jag skulle lägga ut bilderna! :D Tog en massa bilder!








































Donken någon?

Sugen på donken, imorrn blir det tvätta kläder och ehm. Ja, precis, jag har inget mer planerat. Någon som har lust att dra med mig till donken? :) God natt!

smsa mig ifall ni orkar hitta på något imorrn!

Bloooondie

Blondare än innan, :P mamma blonderade mig idag med så nu är det blondt! riiiiktigt blondt! :D

Ska typ dra nu hejdå!


Uttråkad.

Jag har lust att vräka i mig mat, och jag är fortfarande mätt från att jag åt sist. Känner mig som ett vrak. :)
Blonderade ju håret igår som sagt. -.-' Lite gulaktigt men på torsdag har jag sagt till mamma att hon får blondera mitt hår igen. Inte rötterna dock, de är ljusa som bara den. :P :) Får se. Måndag idag, och jag  sitter och funderar vad som händer i helg. Har man ett liv så har man. ;) Tänkte att man kanske kan ta och börja packa lite under veckan. Det är ju inte långt kvar tills vi flyttar.

Idag har jag varit uttråkad och smått sjuk. Fast det är klart jag sov största delen av dagen, så inte har jag hunnit vara uttråkad så länge. ;)

Ska gå till köket och steka ägg och vräka i mig lite mer mat. :) Ciao!



ps. bilden är från igår, sådär fint sminkad är jag inte just nu, men det skulle ju inte vara så konstigt om jag snart ser ut så. Jag brukar sminka mig när jag är uttråkad. ;)

Familjen Vi-är-Sveriges-nyttigaste-personer.

Japp jo tack! :D Idag så åt man resterna av Cassandras kebab med bröd (som de åt tidigare igår) och drack lite Cola. Jo vi heter familjen vi-är-Sveriges-nyttigaste-personer. :D

Ska snart till Willy:s mamma ska till Marika och skjussar dit mig, och därifrån ska jag till Nina och färga håret. :) Japp. Eller inte färga utan bleka. Nu säger ni: men du har ju så ljust hår! Ja, jag vill ha ljusare. Mitt hår har blivit mörkare och jag tycker det bara ser smutsigt ut hela tiden, pga färgen, smutsblondt.

Ehm. Ja. Ska dra snart men vi hörs! :D

Fredag/Lördag.

Hihihi, Norge vann. :D Min favorit (och resten av Europas också)  Igår, vart det fest. :) Eller något. :D Satt vid en park och chillade och efter det drog vi till ett par bekanta och där var det något festliknande. :) Kul kul kul, men idag när jag vaknade var det en annan historia det. ;) Men men. Det gick över.

Idag så var vi hos min kusin och hennnes kille och kollade på deras supersöta kattungar! :D Därifrån åkte vi vidare till moster och mamma köpte kebabrulle till mig som jag delade med Cassandra och mamma :D Och så vart det Melodifestival tittande. :)

Kul kul kul. Nu mår jag lite dåligt, har väl ätit liiite för mycket chips, och liiite för mycket choklad och kanske druckigt liiite för mycket cola. Men men man lever bara en gång.

Ciao!


Dålig updatering, whateva..

Smällt i mig en massa choklad idag. :) Hämtade Cassandra tidigare och hon hade ansiktsmålning, eller ja, det såg mer ut som någon råkat komma åt henne med svart målafärg i fejjan. ;)

Vart på bättre humör idag. Har tvättat tvätt, och käkat en massa choklad och ehm, ja inte mycket mer. Men snart så ska jag tvinga mamma hjälpa mig att bära in madrassen till Gillestugan, orkar inte sova på bäddsoffan längre, får ont i ryggen. -.-'

Satt och fundera, herre jösses det är redan torsdag. Imorrn blir det antagligen sola med Evelina, och sedan får man se, skulle mer än gäääärna gå på fest. Finns det några på g? :D

Ciao!

Är jag dryg för att jag är trött?

Jag är så trött. Så trött. Trött på det mesta, men det ska vi inte snacka om. Snart är det över. Berättade jag att huset är sålt? Vi har en lägenhet. Snart snart snart så. Jag är så fest sugen.

Fest någon? Jag är shoppingsugen, pengar någon? Vill se Beyoncé imorgon, pengar någon? Eller Biljetter någon?
 Blä blä blä

Och det jag inte förstår är varför jag ska ta andras behov före mina, jag har varit trött och deppig idag, och därför är jag dryg?

Jo tack.

MUSIC at danielak's

Förlåt för dålig updatering. :) Som jag sa så har jag hållt på med en grej. Och igår natt så tog jag bort lösenordskyddet, en ny blogg, japp. :) Jag gjorde ett inlägg, mailade redaktören och tipsade om mitt inlägg. Hamnade i framsidan, så dagen har i stortsätt handlat om att svara på kommentarer, göra reklam för bloggen och skaffa reklam till bloggen.

Ni undrar vad heter bloggen. Japp. Ehm. Jag skulle ju kunna ge er en länk. Så ni vet så är inte det här en blogg var jag skriver om mina dagar. Nope. Här skriver jag om musik. -.-' Stanna här om ni vill läsa om mitt liv, men besök gärna båda, och tryck gärna på länkarna.. ;)

Japp jag ska gå sova hejdå! Imorrn blir det springa ett elljusspår. Eller ja. Det ska jag försöka göra, men ni vet vilket betyg jag hade i idrott (G), och vilket jag egentligen borde ha fått (IG). Tre lektioner på en termin. Det var G det. :)

Torr i munnen idag med.

Har varit barnvakt sedan klockan nio typ. Men hur stor del av den tiden jag har varit vaken är en bra fråga. :) Om lillsyrran behövt mig eller något så har jag gått upp hjälpt henne och gått tillbaka och lagt mig.

Igår var roligt. Det får ni veta. :)

Munnen var torr idag också när jag vaknade. Jag hatar det. :P Just nu lyssnar jag på musik och sitter i terassen. Ska lägga upp ostkaka till Cassandra snart, som lunch hon sa att hon är hungrig.

Ciao!


Torr i munnen

Trött och torr i munnen. Skulle gå duscha, men orkar inte än. Tänkte att jag gör det alldeles strax. Vid fem är det fika hos mormor, moster fyller ju år idag, och min morbror igår. Så det blir födelsedagsfika. :)

Jag är så trött. Jag (som vanligt) förlorade koll på klockan inatt när jag var vid datorn. Vid tio över sex såg jag att klockan var så mycket, så då stängde jag ner och lade mig. Vid halv sju-sju somnade jag. Vid ett ringde min väckarklocka två över fick jag sms, vid tjugio över vaknade jag av väckarklockan (hade snoozat två gånger) och läste smset och ringde Evelina. :)

Mamma har idag varit och hälsat på min morfar. Och det var därför det har varit så tyst här. Har legat och vaknat lite då och då och undrat varför det är så tyst på en lördag. ;)

Hejdå!

Grattis till er!

Jag vet inte om jag nämnde det, var nog för stressad idag när jag vaknade. Men idag (8nde) fyller min morbor Marko 27 år. :D Grattis till honom. :D Imorgon fyller min moster år. Som vi firade smått idag. Hon fyllder 19 :D Någon som också fyller år imorrn är Arantxa, hon fyller 17, grattis!

Älskar er! <3

01.01

Många besökare idag. Måste fråga. Hur många är Egoinas läsare? Kommenterade igår, i något inlägg. Första kommentaren på det inlägget. Och hur många är Shelley och Joachims läsare. Kommenterade igår, och var även där det första kommentaren till det inlägget. :)

Kom precis hem. Har hunnit sluka i mig en skål Havre puffar.. Heter de så.. Kommer faktsikt inte på namnet, men ni vet, de med honungs överdrag. Med tigern på kartongen. ;) Och två mackor med ost och lite cola. :)

Det var en mysig och trevlig grillkväll idag. :) Tills det började regna. Skälet varför jag är hemma så tidigt.

Ciao!

Berätta tider tidigare?

Ska ut och grilla idag. Ska ut och ... ah .. ja. men Asså! Varför berättade ingen tider. Jag vaknar av att telefonen ringer. Det är Nina. Hon frågar om jag ska komma. Jag ser att jag har ett sms från min kusin med ett svar jag väntade på igår. Att vi ska mötas efter lunch tid. Jag sov när jag fick smst.

Men men jag ska göra mig iordning och dra direkt. Ciao!

Nyvaken.

Förlåt om jag har traumatiserat er.

Jag satt och kollade genom mina bilder i bloggen de senaste dagarna, och sitter och funderar på ifall mina bröst växt. Inte fan har mina bilder någonsin sett sådär jävla porriga. Och inte fan har jag gjort det med flit. -.-' Klänningen jag hade idag har fan ta mig varit lite over the top. Den är förbannat tajt vid brösten, och de nästan ploppar ut. -.-' Äh det här får räcka. Mitt otroligt onödiga inlägg..

Och förlåt om jag nu har traumatiserat er med mina bilder. Absolut inte med flit.

Ciao!

Ont i Fötterna. Bara för att Maria sa att jag skulle berätta om det till er.

Idag har jag: städat, shoppat, sminkat, spelat kort. Och där tog S'n slut. ;)

Idag så vaknade jag vid tolv och snabbt bäddade jag soffan, dammsög nere, klädde på mig. Sminkade mig. Stack. Mötte Maria i Tumba vid halv två. Stack till stan. Vi käkade i donken. Vi var och kikade i Urban Outfitters, synd att man inte är rik. Efter det stack vi till elgiganten, jag skulle köpa Volumaster by Björn Axén. Men den är så pass mycket billigare i nätet, så när jag har råd beställer jag den. Vi stack till Siba, jag köpte en mikrofon. Hihihihi! :D Vi stack till Make Up Store i Åhléns City. Jag köpte lösögonfransar och lim. Vi stack till HM bredvid jag köpte mascara, sminkborttagningsservetter (lååångt ord), ögonskugga, eyeliner och olika slags sminkborstar. Så glömde jag köpa deo. Fasike! Min är näst intill slut.

Bara för att Maria sa att jag skulle skriva det så skriver jag det: Jag hade ont i fötterna av mina assnygga skor, som jag förresten ska sälja till Maria för jag ville inte ha blommiga skor, och för att jag hade beställt svarta och vita i samma modell. -.- (säger man modell till skor?). Stack till Tumba, hämtade mitt paket, hade problem med kortet, men fick det betalt till slut.

Kom hem. Åt. Spelade Finns i Sjön med mamma och Cassandra, vann de två första omgångarna och hamna lika med mamma sista omgången, då Cassandra vann. :) Intressant va! :D

Sminkade mig, testade lösögonfransarna, ryckade med den första, och när jag fått den bra nog så la jag den andra, som jag la perfekt första gången. :)

Japp. Bildspam.. Hedjå!




"Jag ska .. "


Jag är trött. Jag ska upp tidigt. Jag ska städa imorgon. Jag ska till stan imorgon. Jag ska gå på toa. Jag ska borsta tänderna. Jag ska gå sova.

Sov gott!

Jag och min syster <3

Skulle åka hämta ett paket från posten idag. Den kom igår. Men tror ni jag orkade gå upp? Nä precis, ni gissade rätt! Satt uppe halva natten idag, fixade på små saker. Ni får veta vad det är när det är klart! :D Hihihi! :D Spännande! :D

Men men, idag har jag då vaknat. Bytt säng. Somnat. Vaknat. Hämtat handdukar. Duschat. Kollat kylen. Käkat två pannkakor som mamma gjorde igår. Och ehm. Nu så bloggar jag. Det var väl allt. Mamma och Cassandra kom hem nyss. :) Mat mat mat mat mat mat! :D




Hejdå!

ps. ser ni likheterna? Jag och min syster är lika. Jeij! För hon är så söt!

Trötta Tisdag.


Jag ska få tandställning. :D

Var så förbannat död imorse. Hade inte kunnat somna. Var vid datorn hela natten igår. :) Japp.

Mamma väckte mig idag vid åtta tiden. Sa att jag har fyrtio minuter på mig innan vi ska dra. Jag var helt seg i skallen, visste inte ens var jag var. Men, ja, jag gick upp bäddade Amandas säng. Fan hon har en väldigt obekväm säng. Vi stack till tandläkaren, kom ett par minuter innan jag blev inropad. Timing. Kallas. Det. De undersökte min mun i fem minuter och så skrev de upp det i datorn, och skickade ett värdebevis till posten. Så uppenbart var det att jag behövde tandställning, jag har korsbett, och om man inte fixar det nu kommer mina käkben börja växa snett, vilket skulle göra att när jag skulle vara vuxen skulle jag ha en snekäke. Det är inte så att mina tänder ligger huller om buller, utan jag har bara korsbett. Mina baktänder sitter dåligt, som gör att jag inte kan bita igen rakt. Varje gång jag biter igen så går min käke snett.

Efter det åkte jag hem. Sov. Länge. Gick ut med Gismo. Smsade Maria. (Har för mig Maria sa tidigare när hon ringde mig att jag skulle skriva i min blogg att hon är bäst.) MARIA ÄR BÄST. Så. Jag åkte till Södertälje, mötte upp Maria, stack till donken. Hade inget ätbart hemma, och jag var hungrig. (Hade inte ätit sen jag var i flygplatsen!) Stack till Södertälje biblioteket. Satt där och pladdrade onödiga saker. Sånt är mys!

Maria sa något om att jag alltid lägger in smilisar i mina inlägg. Och nu har jag tänkt på det hela tiden jag skrev inlägget. Det skulle ha kommit in en massa smilisar. Nu är det bara två styck!

Stack hem. Drack cola. Borstade tänderna. Bäddade bäddsoffan till en säng. Spelade Spindelharpan i tusen år. Väntade på att mamma skulle gå sova. Eller tills hon var klar med trådlösa internetmodemet. Photoshopade lite. Läste lite. Väntade. Länge. Så kom hon.

Japp. The Veronicas på just nu. :) Take Me on The Floor är en av mina favoriter från Hook Me Up albumet. :D

Hejdå!

ps. Bara fyra smilisar! REKORD! :D ..

ps2. Nu vart det fem, fy helvete.

En förbannelse.

Vart hemma ett par timmar. Planet skulle vara försenat en halvtimme, och mitt i allt så var den bara fem minuter försenad. Och den var tio i. Och så fick alla runt mig (även jag) bråttom att packa laptopen. Jag var pissnödig som fan, men hade inte tid att gå på toa. Så när jag landade i Arlanda så sprang jag till toaletten. (jag vet att det finns toaletter i Flyget, men gubben som satt två säten ifrån mig -satt brevid fönstret, platsen brevid mig var ledig, gubben satt vid gången- verkade inte gilla mig, så jag vågade inte fråga om jag kunde få komma förbi, så jag höll mig och läste om kvinnor som mördads av deras ex, sambos och äktamän. Fy fan för män.) Efter det fick jag vänta for ever för att få mitt bagage. Det stog 20.12, och de kom 20.35. Japp. Flygplatser kan det där med tider.

Bloggade tidigare men inlägget blev ryckigt. -.-'

Imorrn har jag då tandläkare. Hoppas nu att jag har tillräckligt cp tänder för att få tandställningen gratis. :)

Jag gillar inte att vara "hemma". Det här huset är en ren förbannelse. -.-' Kan inte skiten sälja så vi kommer härifrån. Alltså huset har ingen förbannelse. -.-' Utan det är som en förbannelse för oss, för att den inte säljer. Jag sover just nu i Amandas rum. Mamma och Cassandra i mitt. och Idioten i sitt. Fy fan. Får se om jag får sova i mitt rum imorrn eller inte. Får se får se.

Jag längtar till dagen vi får lämna skiten för evigt. I hate it, hate, hate, hate.

men men. Ett par skor och bikini som mamma beställde åt mig (jag betaldade) hade kommit under tiden jag var i Finland så idag fick jag dem. :) :D Snyggt. :D Skorna var att dö för. Försökte ta bild tidigare med camen men jag är inte så vig. -.-' hiihih Bikinin var också assnygg, men jag tänker inte ta bilder för jag har blivit blek, det är vad en månad utan solarium gjorde för mig. Och det har inte varit lika soligt i Finland som här i Stockholm. :( men men. :)

Får se vad jag hittar på imorrn efter tandläkaren, har ingen lust att vara här. Fy helvete. Ska kolla med ett par personer. :P :D

Hejdå!

Helsingfors - Vanda - Flygplats

Sitter i Helsinki-Vantaa-Airport just nu. Jag kom hit klockan sex och mitt plan åker klockan kvart i åtta. Jag är lite uttråkad, så märkte jag att det fanns trådlösainternet här så jag kopplade upp. Kul va. Jag har suttit och läst lite av mina egna verk och skrivit en rad eller två. Det kommer inte mycket mer just idag. -.-'

Dricker istea och har en oöppnad Redbull. :D



men men, blääääää. Är uttråkad. Som. In. I. Helvete. Fy fan.
Ciao!

Packa ner datorn nu. :D Hörs senare! :D

Nu ska jag stänga av datorn och packa ner den så nästa inlägg kommer senare ikväll när jag är hemma. Eller hemma och hemma. I Sverige. I Murkelstigens förbannelse. -.-'

Japp.. Jag har Metro Stations album på. :) Just nu spelas Wish We Were Older. Jag vet inte om jag gillar låten så värst mycket. Jag gillar Seventeen Forever, Shake it och Kelsey mest iaf. :)

Pappa stack precis till jobbet och jag såg att jag hade glömt packa skorna. -.-' Så de fick jag trycka ner i väskan. -.-' Jag måste städa lite här också.





Är det bara jag som älskar ta mongo bilder?
Och älskar faktumet att man har en webcam :D hihih

ps. Det är den mittersta bilden som är mongo. HAHAHAH om ni inte såg skillnad på dem :D hiihh :D

ps2. Wish we were older växer på mig, den är ju riktigt bra nu, efter att ha lyssna på den flera gånger. :)

Nervös? Nope. Stessad? Kanske liite..

Sitter och käkar frukost. :) Kan knappt äta. Inte nervös, utan mer stressad. Jag är inte riktigt säker när farmor och Kalle kommer och hämtar mig. Jag måste packa klart (de kläder som tvättades igår) och så måste jag städa mitt rum, plocka sakerna som inte ska med från golvet till mitt skåp.

Jag äter två olika sortes smoothie, en med havre, en utan. En för att det ska vara mättande och en för att det är gott. Mackor trycker jag i mig också, och iste med persika smak dricker jag också.

Jag väntar på att hotmail ska laddas så jag kan kolla vilken terminal jag kommer landa i. Mamma undrade. :) Lyssnar på lite Metro Station. :) För det är ju alltid bra att kunna låtarna om man ska till deras konsert. :) :D

I'll swim the ocean for you, Kelsey .. I love you, you are all I ever wanted.

Mysig låt! :D Ska updatera Hotmail sidan för den segar sig! Ciao!





Kelsey - Metro Station

Valborgs-helgen

Japp japp, fy fan vilken helg! :D Torsdagen var rolig. Fredagen var rolig, och fredagen fortsatte ända till lördagen klockan halv fyra på eftermiddagen då jag somnade under en timme, efter det så duschade man och stack ut igen. Jag har inte haft energi för att blogga. :P Men lördagen var chill och smått tråkig. Eller inte på morgonen, men på kvällen. Det var svinkallt och fanns inte mycket som kunde värma en. ;)

Men men, i fredags så åt vi hos min kusin. :) och ehm, efter det så stack vi hem, fixade oss, stack ut. Vi var vid Casino stranden, eller ja på ett berg, där vi satt med folk och lyssnade på både bra och dålig musik, och värmde oss vid brasor, låter mysigt jag vet, men sudda bort den känslan. ;) Jag skämde nog ut mig lite framför Oscar.. (A) Sry, men de gör inget. :P :D och Meli lekte a slut. Men inte det gör något heller. Vid ett tiden i fredags så stack vi därifrån och gick till Meli's farsa. Där var lite folk, vi satt med dem ett tag. Så stack dem, så somnade Meli, och pappa kom och hämtade mig.
Jag gick och la mig, men somnade inte, jag stank, jag tror någon hade spillt något på mig. -.-' men iaf, vid sju tiden smsar Meli och frågar om jag vill följa med henne och hennes låtsas bror ut på en promenad. Vilket jag sedan gjorde.

Vi stack till Lidl som öppnade vid nio, vi var där 20 i. Vi väntade ute i solen, och sedan köpte vi pizza som vi sedan värmde i en micro i Meli's pappas bilverkstad, han var där och jobbade. Efter vi var klara stack vi till Tommy. :) Vi väckte honom, och han ville inte släppa in oss, men det gjorde han tillslut, och vi satt och kollade på TV hos honom. :) Efter det så stack vi till Meli's pappa och åt lite mer. Jag stack hem och somnade. .. Jag vaknade och gick och duschade, gick ut och mötte Meli och ett par snubbar. :) Vi gick runt i Hangö. Solen gick ner, vi frös skiten ur oss. Jag och Meli stack hem till mig och åt. Gick ut. Hämtade hennes väska, gick runt lite, stack hem, åt, sov.

Där har ni helgen sammanfattad. Förutom torsdagen, men jag har för mig jag skrev om torsdagen i fredags. ;) :P :D

Idag så var vi hos farmor och åt. Det var väldigt mycket fisk där. Jag var sugen på kött. Men men. Munkar fick vi där också, och mjöd. (Sima på finska :P) det är en sorts russindricka som görs av vatten socker och russin, och något mer? ingen aning faktiskt men det var runda russin där i och det såg så förbannat äckligt ut. Gott är det om man inte får russin. :P

De frågade vilken tid mitt plan åker imorrn, (farmor och hennes man) för de ska ju skjussa mig dit. För pappa har kvällsskift imorrn. :/ Blä, så kommer jag vara tvungen och lyssna på deras old-people-perverted-talk. Orkar. Inte. Men men, ett par mörka solglasögon och headset och högmusik. Låstas sova och lyssna på musik. Det blir bra det. Meli skulle ha följt med men hon har dansrepetion. De har dansuppvisning nästa helg, eller något. Så det är som generalrepetioner just nu. Viktigt viktigt.

Ikväll blir det packa packa. Och ehm. Sova. Jag är så trött. -.-'

 
Ciao Bitches!

Första Maj.

Underbart väder, och jag orkar fortfarande inte koppla kameran till datorn. :P :D

Idag så vaknade jag efter en väldigt skum och jobbig dröm. Höll på missa min första skoldag i Södra Latin.. -.-' Och jag skrek till elever i Tumba Gymnasium för de betedde sig som ungar, och faktum var att det var små barn. -,- så hade jag frågat Tiffany, en som gick i min förra klass, vad det var för datum, så sa hon 18 Aug (vilket var datumet då jag började Fryshuset förra året) och jag fick panik för jag skulle börja Södra Latin. Efter det blev drömmen bara mer och mer skum.

Men men, jag vaknade till Pink musik, de visade visst någon av hennes konserter på TV. Jag och Meli pratade lite. Och så kom pappa in och sa att det finns Pizza och munkar hos faster Tiina (munkar hör till den finska Valborg firandet) så vi klädde på oss och stack dit och åt som grisar. :)

Efter det så stack jag och pappa en runda runt stan med bilen. :) Det var asfint väder, och jag hade fönstret nere och njöt av värmen från solen (vilket jag och Meli gjorde i deras terass medan vi åt munkar). Såg mina två chefer i deras bil, hälsade. Såg väldigt mkt folk ute, det är skönt, veta att sommaren närmar sig. :D Underbart underbart! :D

men jag ska byta kläder nu och dra till Meli. :) HEjdå!


ps. fick veta att min morfar nästan dog i natt, han fick en hjärtattack, och vägrade genom gå en operation, men de där hemma i Sverige övertalade honom att genom gå operationen, och så fick han en till hjärtattack, och vart opererad direkt efter det. :/ det positiva nu är att han lever <3

Valborg.

Jag känner mig så glad just nu! :D jag fick min design idé att funka. :P okej inte själv. Jag såg det i en annanblogg. Försökte. Kunde inte. Frågade i designa din blogg hjälpforum. Fick veta att det var en bra fråga och fick ett helt inlägg. :D Och så nu fick jag det att funka! Ni kan väl kommentera om vad ni tycker, och om ni inte ser skillnad. Kommentera vettja så serni det i vilket fall som helst! :D

Idag hade jag en helt okej kväll. :) Dvs Innan kusin fick andningsnöd och innan Oscar mådde dåligt, men innan det så var det helt okej. Efter att ha sett till att Oscar började dra sig hemåt så försökte jag se till att en tjej som var med oss i Egypten skulle hem, eller någonstans. Hon hade varit med i ett bråk. Hon hade brutit ett revben och hon hade en massa sår i skallen, men hon var envis och helt dö i ögonen och vägrade följa med, och när det bådade ett nytt bråk så skrek mina intuationer till mig att börja dra mig hemåt. Så jag tog tag i Meli och så började vi gå hemåt och klockan kunde inte ha varit mer än ett? haha klockan var ett när vi kom fram hem till mig.

Jag hoppas Oscar kom hem ordenkligt, och att Jossan inte gjorde illa sig mer. Jag känner mig dum för att jag stack men den här bruden de bråkade med var helt vansinnig. Hon hade tidigare försökt slänga stora stenar på folk. Jag försökte få henne att lugna ner sig. Där innan var allt bra, men när jag märkte hur vansinniga folket här är så försvann den bra känslan, och efter det så gick inte saker och ting direkt bättre. :(

Träffade Sandra, en tjej som jag senast såg/träffade sommaren -06, då umgicks vi väldigt mycket, det var lite skumt men trevligt att träffa henne, fick veta att hon ska börja i Hangö Gymnasium till hösten, tycker faktiskt lite synd om henne, för vilken normal människa vill stanna kvar här? Nej, jag tror de flesta vill komma härifrån iaf nu.

Det var konstigt att hon var där, för natten innan hade jag drömt om ett par snubbar vi var med under sommaren -06, och henne med, men väldigt lite om henne, det var konstigt, jag har nästan förväntat mig hela dagen att jag ska se någon av killarna från -06, men nope, jag träffar Sandra. :) Kul vare iaf.

Tänkte läsa lite saker i nätet innan jag tar och sover lite. Vill försöka somna tidigare för att sedan kunna vakna tidigare och kanske hinna njuta av solen imorrn. Jag och Meli har smått gjort planer för imorgon också. Lite kul ska man ha då det här är sista helgen innan jag åker hem till Sverige. Plus så vill jag träffa en snubbe. :)

Mona! :'( saknar dig, vill snacka med dig, kan du inte ta och vara online när jag loggar in (för jag kan inte säga logga in i msn för jag själv knappt är inloggad själv)

HEjdå! Bilder imorrn, inte för att det vart så många. ;) :D

RSS 2.0