Today.

Idag har jag då varit och köpt ett nytt nummer, för smart som jag är glömde jag ta med mig mitt Finska sim kort. Jag gick och köpte sminkborttagningsservetter och hårspray också. Meliina kom över och vi gjorde Smoothies. Det var då dagen. (:


:o det märks verkligen att jag solat.. -.-'

ps. laddade precis upp bilderna från Söndags och kläderna jag hade igår.. och idag ^^

Hejdå!

Jag lever. (:

Tänkte bara skriva att jag lever, och eeh ja :D Förlåt för dålig updatering. Har bara inte orkat direkt. (: Har precis käkat. Pappa gjorde markaronlåda (:

Ehm. Ja. Senare så läger jag in bilderna från Söndags, och kläderna jag hade igår, och kläderna jag har idag? (:
men nu orkar jag inte. Plus så har jag inte kameran i närheten.


Hejdå!

igår.... . . ..


plus ett par klackar.. -.-'

Kort sagt.

Har då varit hos Janika idag (: Firade hennes födelsedag (: Mys mys mys :D

Ska gå duscha snart, och ehm, gå sova. Jag har überont i huvudet, och ska ju upp imorgon. Japp.
Hejdå! (Bilder från idag kan komma imorgon för att jag har inte kamera kabeln framme, den är ned packad i väskan)

kläderna vv


moster Nina vv

Miranda och Linus vv

Linus vv

Linus igen (: vv

Lin(sl)us och Nina vv


Jag fick inte bilder på ngra andra .. -.-' Alla andra är rädda för min gröna kamera (:

Packat och nästan klart! hah

Smart som man är och skriver här att byta till sommartid så glömmer man det själv! men men .. No harm done.. :P :D

Imorgon klockan 9.54 tar jag en buss till Rönninge. 10.02 tar jag ett tåg till Märsta. Klockan 11.18 tar jag en buss till Arlanda, Terminal 2. Jag är där halv tolv. (: Jag åker klockan ett. Är i Finland klockan två. (svensktid)

Japp. Jag har packat klart. Nice nice.. Måste bara städa lite till dock.


och i mitt rum kan man nu gå! :D

Hejdå!

Earth-Hour/Robinson/Sommartid!

Förlåtför dålig updatering.. (:

Gismo kom hem igår, och mamma och Amanda var smått traumatiserade, och inte nämna Gismo, han hade en varböld i arslet. De hade typ dragit och hållt på och Gismo hade tjutit som bara den, Amanda sa att han hade kollat in i hennes ögon och typ gråtit, bett om hjälp. Fy fan. Jag skulle få värsta skuld känslorna, bra att jag inte följde med. Jag var barnvakt och hundvakt efter att de kom hem med Gismo. De skulle minsann ut.

För att Gismo skulle dricka fick jag hälla vatten i handen så fick han slicka de från min hand, för han vägrade dricka från skål eller något liknande. Han vägrade kissa. Han darrade och grät. :( men idag har han varit bättre. Han har en tratt runt skallen för att inte börja bita arslet.

Idag har jag packat och hållt på. Ätit kebab med bröd idag (: ehm.. Earth-hour idag då (: Det var kul för näst intill alla grannarna hade lamporna släckta. Såg på TV att Eiffeltornet släcktes och kungahuset osv osv. Man får rysningar, för folk verkligen sammarbetar (: Känns bra :D Fast vi såg på Robinson medan vi hade det släckt haha :D Äh .. Det var ju också helt roligt. (:

Robinson är bättre nu i fyran än den va i trean, nästan lika bra som den var i ettan, om inte bättre. Känns det lite lite töntigt? Robinson har fan ta mig snart varit med i alla kanaler. Om man tänker liksom; Ettan är SVT, man kan räkna bort alla SVT kanaler så.. Trean är viasat? Eller då kan man räkna bort sexan och åttan.. Fyran är alla TV4 kanaler.. -.-' och ja det som fattas nu är väl typ MTV och Kanal5 haha :D De verkar inte fatta att programmet kommer floppa.. ;) men vem vet, det kanske blir bra nu i fyran .. :P

Har nästan packat klart. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag som sagt, och jag har haft problem med det där att veta vad som ska med och inte, och var som är sopor och inte. Kanske borde städa och rensa oftare.

Imorgon kommer någon kvinna och kollar på huset så mitt rum måste städas lite mer. Inte för att jag orkar. Tänkte bara lägga in ett litet inlägg för dagen.

Juste! Kom ihåg att byta till sommartid nu i natt!

Sov Gott folk!

Stackarn!

Gismo har precis fått åka till veterinären :( .. Han har varit skum hela dagen, när jag kom hem och gick ut med honom, så kunde han inte bajsa.. och så har han varit darrig och jätte deppig. Nu så åkte mamma och Amanda med honom till veterinären. Japp .. Han är helt uppsvullen i röven. :( Stackarn ..



Jag har annars inte gjort mycket, jag var och solade idag.. -.-' Japp, det är väl det.. X'D är med Cassandra nu och kommer nog få vara med henne heeeela kvällen (:

Hejdå!

Fy fan!

Det här med spindlar precis över allt börjar bli väldigt jobbigt. Hatar spindlar! För någon dag sen så såg jag en på min vägg, bakom min nattlampa, en vecka sen typ såg jag flera, som jag sedan dödade (A) och nu.. I MIN SÄNG! TROR NI INTE JAG FÅR PANIK! EN JÄVLA SPINDER I MIN SÄNG! FY FAN SÄGER JAG! och jag höll på och bad om ursäkt av mina läsare i dikta.se för att det hade tagit över en månad med en ny del i Allvarligt .. Må jag påpeka nu att den delen är uppe i dikta.se! Feel free to read.. :D men iaf, så ser jag en spindel gå på min säng, brevid mig, FY FAN! Nu känns det som det är spindlar över allt. Jag kan tänka mig hur mycket spindlar det finns i mina resväskor som ligger på golvet. FY! tänk när jag ska sätta på mig kläder så är det en spindel där och den ba går på mig! mamma.. :'(

Aja tänkte att jag skulle gå lätta på trycket i urinblåsan och ta och lägga mig efter det. Imorrn/idag (fredag) ska jag gå sola med Evelina vid elva tiden. (Varför går jag alltid med på så tidiga tider när jag vet själv att jag hatar gå upp tidigt?)

Hejdå!

HM <3

Jag som tyckte att spindlarna i mitt rum var äckliga och läskiga.


Japp idag så lämnade jag Cassandra till skolan vid åtta tiden, vaknade vid 06.40 .. -.-' Efter det så gick jag ut med hunden och sjöng för mig själv.. :D Kom hem, fixade tvätten.. Gick och sov. Vaknade, smsade runt.. Klädde på mig, sminkade mig.. Åkte till stan. Själv.

Köpte två par skor, (fick 2 x 100 kr presentkort) så köpte jag smink och strumpbyxor. Jag ville egentligen inte ha de skorna men de skorna jag vill ha fanns inte i rätt färg :( *från HM* (rättar mig själv, jag ville ha de skorna, men jag letade efter ett par andra skor egentligen som då inte hade kommit till affärerna än)

Åt i Sandy's skulle bara köpa en smoothie men de hade inga stora kvar och jag var hungrig.. Så jag köpte en macka också.. Så satt jag och åt och ringde Mona <3 pratade tills min mobil dog.. -.-'

Det var väl det då! Måste säga att jag såg väldigt bra ut idag! :D Rockabilly rockabilly giiiirl .. :D

Tack och Hej, Leverpastej!

:O jag har inte bloggat idag! Vad är det för fel på mig!? Men men, idag så har jag suttit framför TV och bara stirrat in i lådan. Jag har inte orkat. Just nu söker jag jobb (: Till sommaren. :D

Imorgon så är planen att jag ska lämna Cassandra till skolan, det kan bli tufft då det betyder att jag måste gå upp, men när hon är i skolan kan jag dra hem och packa färdigt och sånt. Mamma sa att det kommer någon kvinna på Söndag och ska kolla på huset så man kan alltid hoppas att det går bra (: och imorgon så fan ta mig ska jag gå köpa de där skorna (:

Ska fortsätta fylla i blanketter och söka jobb, tack och hej, leverpastej! (Vilket jag åt till frulle idag med rågrut knäckebröd <3)


Ich bin nicht ego .. -.-'

Japp ni har gissat rätt. Jag har inte börjat än .. -.-' Läst lite mysiga saker i nätet.. (:

ICH! haha jag var jättefint klädd idag. Tyvärr så har jag inte bild på det.. DON'T cRY! hah :D (hahha klippte av halva bilden för resten var mongo.. hah :D )

Hejdå! *ville bara lägga in en egobild hahha :D men kolla hur fint sjalen ser ut! :D (runt skallen) hah :D *

och jag säger det igen: nej jag har inte grått hår

Var ska man börja?

Idag så har mamma bakat med Cassandra, och jag fick gå till affären och köpa kesella .. -.- Så under tiden jag var i affären kom en snöstorm igång.. -.-' Jag tog Gismo och gick hem .. När det snöade, blåste och haglade? Mysigt.. -.-'

Men iaf en rulltårta bakade de, och jag är inte så mycket för rulltårta.. men men .. Jag har duschat också .. :P :D skööööönt med värme.. :P så nu är det där projektet jag kallar: Packa mina kläder.. Mitt rum ser förjävligt ut och jag vet inte riktigt var jag ska börja ..

Låt mig visa en bild..


Ja och det mesta är kläder.. och resväskor.. och ja där ser ni mitt smyckesskrin också .. så ser ni lite HM kartonger.. Wish me luck .. -.-

Imorrn tänkte jag att jag tar och åker till stan.. För jag har en hobby, som kostar lite .. och eehm.. jag har ett begär som också drar pengar ifrån bankkontot.. men men .. (: Det är bara ett par skor jag vill ha men vi syns! :D vill också ha ett par leggings, leopardmönstrade .. Var finns de? HM Divided skulle man kunna tro ..

Hejdå!

Glömde pengarna hemma.

Jag gick till Västertorp och hämta paketet, när jag väl skulle betala kom jag på att jag hade glömt pengarna hemma .. -.-' Tur som var så hade jag med mig mitt kort och betalade med den ..

Japp men eeh .. ja .. En massa fina saker kom det. (: Mamma beställde en bikini (den röda och en matchande underdel) och ett par skor till mig från halens .. :D Fast eeh .. jag betalar dem .. -.-' Det är ju så att hon har adressen hos Marika och ja .. Hon bor mycket närmare än Marko .. :P :D


bla kom den där sjalen jag har runt skallen min .. (: Ursnyggt! :D :P

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Måste packa.. För det är bara kläder. Rena sådana också .. -.-' Så packa ska jag göra imorrn .. Typ.. Packa väskan till Finland (EN VECKA!) och resten av kläderna måste ner i väskor och lådor också.. -.-' Japp .. Det var väl det.. HEJDÅ!

Halv tolv

Klockan är halv tolv och jag är redan vaken! Vilket under! :P haha jag tog dock en tablett igår så jag somnade redan vid halv tio tiden. Ska gå hämta paketet snart.. Ska bara.. Eh käka? Klä på mig?

Hejdå!

Inte mycket alls.

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade vid två så låg jag i sängen tills klockan fem och bara tänkte.. :PJapp .. Mamma gjorde pannkakor och jag vispade grädde så det åt vi. Cassandra är sjuk igen .. -.-' Imorrn ska jag hämta paketet från HM .. :P

Det var väl det hejdå!

05.25

Klockan är vad? 5.25 och ute ljusnar det redan och fåglarna kvittrar.. :P :D Vårigt värre! :D Skönt :D

ps. Män som hatar kvinnor är en film jag verkligen rekomenderar! :D

Anteeks

Förlåt

Hos Marika

Har inget att säga.. X'D Jag är hos Marika .. (: Ska hem lite senare så ska jag och mama gå på bio (: Mys (:

Hörs senare! Hejdå!

Det blir nog den här filmen för våde jag och morsan vill se den (: Den verkar ju asbra (:

No-Life'er

Japp det är vad jag är .. -.-'

Fest på g?

Vet ni vad? Jag orkar inte hämta paketet idag. Får bli någon annnan dag.

Någon fest på g? Orkar inte sitta hemma.
Hejdå!

Var tog ni vägen?

Vad har hänt med er mina kära läsare? Från att ni var ca 20 varje dag till tretton varje dag till bara fem? :( Ni gör mig ledsen .. :P

Es ist Vorbei

Jag sitter ligger och funderar hur i helvete jag ska orka ta mig till Västertorp när jag inte ens orkar ta mig till duschen.

Ta buss 725 från Tvärvägen mot Rönninge (Nytorp).

Den går från Tvärvägen ca 13:54

och kommer till Rönninge station 13:58.

Vid Rönninge byter du till pendeltåg 36 mot Märsta.
Det går från Rönninge 14:02

och kommer till Älvsjö 14:23.

Vid Älvsjö station byter du till buss 161 mot Gröndal.
Den går från Älvsjö station 14:29

och kommer till Telefonplan 14:38.

Vid Telefonplan byter du till tunnelbanans röda linje 14 mot Fruängen.
Den går från Telefonplan 14:44.

Du är framme vid Västertorp 14:48.


Gå cirka 450 meter till Stockholm, Störtloppsvägen 33.


Restid 54 minuter.


ja .. Inte fan kommer jag ta 54 bussen heller.. -.-' Anyway.. borde väl sätta fart .. Eller något..

Blä .. Orkar inte.. Fasike.. Nu kommer An Deiner Seite igen.. Så jag kan inte skriva någon lyric från någon annan låt..

Jag byter låt. Totgeliebt .. En av mina stora favoriter faktiskt! Our love is dead.. -.-'

Lass mich jetzt los, ich kann nicht mehr.

Hejdå!


An Deiner Seite

Då har man käkat frulle och allt, och klockan är fortfarande lite.. :P haha :D Japp jag borde fixa mitt rum, men när har jag någonsin haft ork för sånt? Fick ett sms att ett paket från HM har kommit till posten.. Någonstans i Hägersten .. -.-' Japp så tänkte att jag ska dit för att hämta skiten .. ò.O

du bist nicht alleine, ich bin an deiner seite ..


Japp .. Ehm det var väl de då! (: Drömde skumma drömmar i natt men jag minns inte dem längre .. -.-

Hejdå!

Nothing!

Detär såhär att jag kommer inte på något vettigt att skriva.. Ehm Idag har då varit händelselös.

Mamma lagade ärtsoppa och pannkakor.. (: Bara jag och mamma hemma. Japp. eh.
Ont i nacken och har lyssnat på Tokio Hotel i nu 24 timmar. Har inte stängt av stereon, kanske inte har lyssnat hela tiden men de har varit på hela tiden .. :P haha :D Sov skit bra i natt <3

Hejdå!


The Sleeping Dictionary

Dagen har varit lugn men ändå hektisk.. Gick upp klockan sju .. -.- skulle ta tolv över bussen.. :P men men .. så jag tog 27 bussen och kom ändå i tid till Scengymnasiet så det är lugnt! :D Hade intagningsprov och precis när jag skulle börja på min monolog så gick brandlarmet igång. Det var liiiite jobbigt.. :P Lite komiskt.. :P men men .. Efter det hela så satt vi ett gäng och snackade tills fyra av oss valde att gå käka i Skärholmen .. (: Vart tacotallrick för min del .. (: Satt och åt och pratade i lite över en timme, så var en av dem tvungen att dra! Stack till Gina Tricot med två av dem och köpte en söt söt klänning :D Vit med svarta rosett tryck .. (: Fin fin .. (:

Följde med de två tjejerna till tunnelbanan och väntade tills deras tåg kom, så gick jag upp och väntade den resterande kvarten tills bussen kom, i solsken <3 :D Underbart väder idag! :D Så åkte jag till tumba genom alla fula förorter.. Såg Elin i centrum åkte med henne upp till Storvreten för jag skulle möta upp Maria .. (: Hon följde med mig till Storvretsskolan och där såg vi Christina min fd mentor! :D Asmysigt hon frågade hur det är hemma, eftersom hon var mentor till Amanda innan hon vart min mentor när Amanda gick ut nian .. Så hon känner min familj, och ja.. Så hon frågade hur saker och ting är nu .. JApp ..

Träffade Maria, och Elin stack med Tebbe till Vivo .. Jag Maria och Marie började gå.. Marie stack hem.. Jag och Maria stack till Willys och köpte godis och satt och snackade småsaker vid bänken i Willys så efter det stack vi till biblan.. För de har en soffa där.. :P och det är mysigare där.. -.-' Så satt i där ett bra tag och gjorde ingenting.. -.-' okej jag läste tyska fast jag inte fattade mkt av det.. :P

Japp japp .. Åkte hem åt mat och ja.. Gick ut med hunden och nu ligger jag här och skriver det här på ett totalt tråkigt sätt men jag är så förbannat trött för jag såg på The Sleeping Dictionary genom youtube (: Den var uppdelad i elva delar men ja.. det dög den filmen är så vacker, en a mina absoluta favoriter. Även om vissa saker är så skrattretande dumma så att det inte är sant.. :P Typ som när hövdingen ska spela arg, det ser så roligt ut att det inte är sant.. :P Plus att jag tycker Jessica Alba är en dålig skådis, visst är hon förbannat het, men jag tycker inte hon är så bra på det där med skådespeleri .. (: men men .. Hugh Dancy är het i filmen .. Japp Så därför var jag trött .. Är trött.. Somnade vid fyra förra natten .. -.-'

Länk till Filmen del ett av elva tryck på bilden.. :P
Hejdå!

Ljust ute!

Klockan är redan halv sex och det är ljust ute! :D kul kul kul! :D Idag ska jag leta reda efter min stora resväska så jag kan ta min skinnjacka imorrn! :D hihiih! :D Skönt med att våren är på väg, men inte ska man hurra än .. :P Förra året då Karros fest hölls så var det snöstorm .. -.- kmr ihåg då jag och Elin gick till Rönninge med Gismo på oplogade vägar, för vi skulle köpa tillbehör till en tårta.. Skulle ju göra en åt Karro .. :P och när jag skulle sedan bära den hem till Karro så hade jag riktiga problem.. Snöstorm och försöka bära en tårta medan man ska åka kollektiv är inte något jag rekomenderar.. -.-

Den här tiden, .. Påminner mig om dåliga saker och jag satt och läste en sak jag började skriva på den 8 maj förra året (?) och jag har först kommit till sidan elva. Att skriva saker som berör en själv är svårt. Skrev fem rader på den självbiografin idag och mer kunde jag inte skriva utan att få en panikattack, så började jag googla Bill bilder för att lugna ner mig medan Rette mich från Schrei albumet strömmade ut ur högtalarna.. På Lördag har det gått ett år. Den 21 mars.

Hejdå!

Spindlar!

Asså, det här med våren är underbart, men jag hatar att med våren kommer spindlarna. Fy fan. Idag har jag redan mosat två stycken! och igår såg jag en! men hann inte mosa den! Fy fan! Fy fan fy fan fy fan...! Blir äcklad som bara den! Fy fan.


Dann Spring Ich Für dich

Hej! Hur har eran dag varit hittils? Min har varit heeeelt okej .. :P Orkade inte gå upp direkt när jag vaknade idag så jag låg ett par timmar i sängen, och sedan duschade jag .. (: Just nu lyssnar jag på Zimmer 483 på högsta i min stereo.. (: :D Just nu spelas Spring Nicht <3 Det är något med Bills röst som gör att man blir som hypnotiserad..:P och det med att det är en förbannat vacker text och musiken gud ja .. ALLT! :D

Spring nicht, und hält dich das, auch nichts zurück. Dann spring ich für dich <3

just nu kmr Heilig, och den låten påminner mig alltid om Ödet .. (: Japp .. men jag skrev lite som sagt igår och ja .. (: Ska skriva en del till innan jag börjar skicka in igen för annars blir det sådär förbannat stressigt .. (:

Det var väl det då! Hejdå!

Karro blir sjutton <3

och juste kompå att nu är det officiellt den sjuttonde!
Karro fyller år! GRATTIS!







Fasike jag har väldigt många bilder på Karro :D Saknar henne (: Visst träffas man men tider förändras och vi är inte lika nära som förr. (: Min räddare i nöden får man säga, hjälpte mig genom en massa <3 For ever in my heart <3 Grattis på födelsedagen Karolina! <3

Fettdränkt

Fasike jag trodde jag skrev ett inlägg när jag kom hem men det visade sig att det inte var så!

Men men, lägenheten idag var skabb, men bra pris, den är billig med billig avgift, men om man tänker realistiskt så kommer vi nog inte få den. För att det är så pass billig, och så är det bra läge. Men men .. (:

Läst lite saker, skrivit lite saker, och eeh .. Burit mammas madrass till gillestugan mycket mer har jag inte gjort.

Åt kebabpizza idag som var dränkt med fett .. (brukar faktiskt inte tänka på fettet om det inte är synligt, men på den pizzan såg man fettet rinna och så var den för det mesta bara ost, knappt någon kebab eller något och så var kebabben skuren i tjockabitar och jag känner mig lite äcklad. Det är ju den sortens kebab jag hatar, den enda kebab som funkar *inte alltid det funkar* är när den är i såndär tunna slices.. blä åt ändå nästan hela pizzan, var ju hungrig.. -allt jag ätit idag är den där fettdränkta pizzan-)

En vecka och sex dagar nu va! (: Saknar finland dådär konstigt mycket. Nästa vecka .. den 23? Skulle jag få ett paket från HM! :D kul kul kul! Vill gå köpa ett par harembyxor från Gina Tricot innan jag drar till Finland. (ELLER INTE DE VA ASFULA PÅ RIKTIGT!) (: Hoppas det är fint väder då jag ska dit.. sådär vårvarmt (: Me love! :D Våren är bäst.. Direkt efter Sommaren såklart.. (:

Hejdå!

Två veckor!

När alla andra bloggare vid den här tiden har fått till två till tre inlägg skriver jag på mitt första. Jag har fixat lite småsaker hemma (: Eller jag låg i sängen hela dagen för jag orkade inte röra på mig, men inom sin tid måste man alltid röra på sig.. :| Japp .. men jag dammsög köket snabbt och eh bäddade min säng och tejpade min lampa. -.-'

Mamma kommer och hämta mig senare och så ska vi gå käka sedan kolla på en lägenhet medan det är visning här hemma. Jag är hungrig men orkar inte fixa något för då måste jag diska. Det är en dålig kedjereaktion det blir. :( :P

TVÅ VECKOR TVÅ VECKOR så är jag i Finland! (vid den här tiden om två veckor sitter jag nog i bilen med Meliina <3<3 och pappa <3 till Hangö <3 *that's odd, jag skrev ett hjärta bakom Hangö -.-' ) ååååh underbara Finland (det är inte lika underbart när man är där så länge jag var där sist, men ja komma från det här helvetet dit är ju underbart) meli meli meli meli meli meli meliiiii jag saknar Meliiiinaaaaaa <3<3<33<3

Japp tänkte gå borsta tänderna och kanske sminka mig lite.. -.- och sedan sätta mig här igen.. Hejdå!



Whateva ..

Jag är så trött, så död. Jag orkar inte skriva ett inlägg.. -.-'

Idag vaknade man 20 i 10 .. Började med att äta frulle med mamma och Cassandra. Så vart det bara att sätta i gång och städa. Vid 20 i ett så lämnade jag och Amanda de sista sakerna till garaget, och kvart i kom mäklaren. Jag mamma, Amanda och CAssandra stack och åt i donken -.- sedan vart det en visning, men jag och Amanda gick runt med Gismo under tiden mamma och Cassandra kollade.. Efter det så stack vi hem och släppte av Amanda och efter det gick vi till en visning i Tullinge. Lovande lovande. Där efter till Janika och så där åt vi och pratade och sånt, kom hem för ca en halv timme sen. Jag är dödstrött.

Imorrn skulle jag ha haft intagningsprov i Cybergymnasiet men jag ska nog ta bort det valet och ja skippa det. och så är det visning imorrn, så .. Japp ..

Juste fick en stöt nyss,, -.- jag skulle koppla in lampan men lampan funkade inte jag bytta glödlampa, så funkade det fortfarande inte, så kollar jag och en blå sladd hade lossnat där var elen kopplas så jag skulle sätta tillbaka den men glömde att jag hade strömmen påkopplad så fick en stöt. Not nice.. -.- Känner det fortfarande i min vänstra hand, speciellt vid tummen..

Ska typ läsa något.. Typ bloggar.. och kanske historier också. Jag och mamma delar rum idag eftersom sängen hon sover i är i mitt rum och sängen jag sover i har vi tagit i sär och madrassen är under sängen, ò.O så jag får dra ut den och sova där i natt.. Japp .. Men hejdå!

Otippat..

Otippat! Ang melodifestivalen då .. :P :D men men, i början sa jag typ. La Voix till Moskva .. (så att det rimmade på ngt sätt -.-) och så vart de så kul .. -.- hahha stackars Måns vart så besviken, såg ni besvikelsen i hans ögon! :P

Japp idag så skulle jagdå hjälpa mamma men det vart inte mycket av, för att jag skulle hjälpa min moster Nina med att stå modell, hon och hennes klasskompis hade ett fotoprojekt.. :P Rave.. (: Så jag Miranda och Evelina som fick vara modeller sminkade och klädde oss som ravare .. (: Kul kul :D

Efter det så stack jag och Miranda hem till henne var typ mamma, Janika (moster), Marika (moster), Cassandra (minisyster), Elliot (minikusin), Linus (minikusin) och Peter (Janikas man) redan var och precis när vi kom sa Petra Mede Är jag i Globen eller är jag i Globen! (var det någon som också reagerade på att hon inte sa Stockholm, och i slutet sa hon inte heller Tack och förlåt Stockholm utanTack och förlåt Sverige! Taskigt! haha :D) men men .. Mamma och fjortisarnas röster räckte inte till att få Måns vidare -.- haha :D och eh .. Agnes fick inte ens poäng från folket! Vad hände? (okej det var en förbannat tråkig låt -.-) hahah o stackars Molly vad fick hon, två poäng..  X'D haha :D La Voix var ändå så förbannat cool haha :D

Ehm, imorrn ska vi upp tidigt och börja fixa och städa.. Så klockan 13.oo till 13.45 är det visning. Ni är varmt välkomna, både imorgon och på Måndag (18.30-19.00), Murkelstigen 15 i Rönninge.. (:

Men japp ..



Ignore the entire picture.. -.- Dubbelhaka och pung.. -.- hahha
HM dag måste jag säga .. :P Strumpbyxor- HM, Kjol- HM, Väska- HM, Linne- HM, Bolero- HM, Hatt- HM, Jacka- Stadium (?), Skärp- Lindex, Solbrillor- Glitter.

(Solbrillorna hade jag för att täcka sminket som absolut inte passade kläderna.. :P -lite Rave aktigt smink .. :P hihi :D

Tack och förlåt Cybervärlden!

Hat

Hata livet. Hata Idioten.

Tack och hej för mig!

Orkar inte förklara, men har fan ta mig suttit i bilen i nästan två och en halv timme, för att inte behöva vara hemma, och jag har huvudvärk och är hemma här i helvetet igen. Meningen med mitt liv.

Inget

Tänkte städa rummet lite idag. Har inga planer för dagen men ja.. Visning på Söndag då blire nog att fortsätta måla Amandas rum -.-' och städa ..

Jepp .. Eh Ska gå på toa sen om Gismo är hemma så går jag ut med hunden.. (:



Japp ehm nu har jag då försökt reparera MSN men det funkade inte så jag avinstallerade MSN och nu så installerar jag om den.. -.-' allt för dumma msn .. som inte ens är så kul i slutändan.. -.-'

edit: nej fy fan! MSN vill fortfarande inte funka! Jävla skit!

msn

Vad har hänt med min msn? Hittar inte den inte i programmen, och genvägen funkar inte -.- Får väl ladda om skiten då..

Bråk här igen då. okej Små-tjaffs ursäkta mig för felet.. -.- .. Om inte huset säljer eller någon flyttar så kommer det sluta med någons död. Japp .. -.- Underbart att tänka så när man ska till Finland om någon vecka och lämna kvar lilla mamma med psykopaten. Great, just great ..

Om en månad!

Bara för att eeh något! Om en månad blir jag sjutton! :D

Juste många peptalk'ade med mig, och sa att det är bra att de bad mig göra mer, att det är till min fördel för det gör att de minns mig mer.. (: Kanske är det bra ja.. Men vilka tyckte ni var bra? Vad ska vi ge apslövstjejen för poäng då? Vad hette hon? japp :D Hejdå!


Asplövet hälsar.. ;)

JApp, vet ni att jag missade min buss idag. Men så tog jag bussen till Tumba och så såg jag att tåget jag skulle ta var försenat, så det skulle inte ha spelat någon roll, men det tåget hann jag med, haha :D Trodde jag skulle komma sent, fy fan.
Vi började med uppvärmningsövning, och fan ta mig men man blev varm .. ;) Kände mig smått svettig efter.. -.-' not nice.. Efter det så var det en röst och rörelse del, och sedan impr. (kul kul kul!) Så fick man vänta i en evighet (näst sist i listan) till för att få framföra monologen. Satt man där och snackade med sköna brudar :P :D (fick veta att de bloggar så precis innan jag skulle till lugna rummet så började vi byta adresser :P (Ska kolla dem efter inlägget :P) japp så var jag i det svarta lugna rummet, och ja tränade och jag tyckte det gick asbra, för glömde inga ord eller något. Så gick jag in och gjorde monologen, och den satt som en smäck! Gick skit bra! Så fick jag prata med dem, men ack nej, de började prata med varandra (lärarna och sa att jag kunde prata med eleverna under tiden *tre treor var med i juryn* så vart jag asnervös och började darra som ett löv -.- ) Japp men de bestämde att de ville se mer, och att jag skulle framföra samma monolog mot en elev (tjejen med det fina långa håret :P) med känslan Kär. Att jag var kär i henne och hade fått henne .. och eh .. Vet ni vad min monolog handlar om? MOBBING! och hur man klarar sig. Typ stog och sa kärleksfullt: Tjena jävla degskallar, flytta på ré .. ò.O och jag tappade bort mig hela tiden för jag var så nervös.. och eeh fick en blackout när det gällde monologen ..

Skit bra Daniela. Så frågar de lite frågor och jag får gå ut, när jag kom till tjejerna och berättade allt panikslaget, så ropar de och säger att det inte står någon skola på min bilaga. Så förklarar jag (läs: ropar jag) att jag hoppat av. Så frågar hon i vilken skola jag gick, så svarade jag Fryhuset och så går hon in och jag var mer panikslagen nu än innan, så kommer hon ut igen och ropar in mig igen! Så fick jag gå in och de börjar fråga varför jag hoppade av, och vad jag tyckte vad dåligt med Fryshuset och om mina betyg och bullshit bullshit. och jag sitter där, med två lärare, tre treor varav en är en jääääättte snygg kille (riktigt min smak :P) och jag är röd som en tomat och darrar som ett asplöv, och försöker förklara att jag inte gillade fryshuset och att jag var i Finland under tiden. fy fan. Så fick jag gå. Så väntade vi på Tina som var den sista då, och ja.. Så drar vi.

Så ringde jag mamma panikslagen. Precis när jag lagt på och skulle ringa Lisa som eeh hade intagningsprov igår i Södra så ser jag min morbror, och han stannar och pratar med mig och jag är helborta i skallen .. -.-' Japp, men så ringer jag Lisa och hon svarar inte -.- men japp .. Smsade Nicole och mötte henne, Emil och Marre i Donken i Tumba, snackade ett tag (inte länge men men) och åt en cheeseburgare :P Japp ..

Det var nog det. Förlåt för att det vart så mycket text. (Folk klagar på att jag har för mycket text och för lite bilder, men ni kan väl få en söt bild på mig idag när jag precis hade gått hemmifrån, och väntade på bussen -inte den som jag missa dåra- ò.o)


(tkr jag har väldigt konstig färg i facet i den här bilden.. -jag knöt upp håret sen- hihiih)

Nu ..

Nu är det Torsdag dåva (: Japp .. Om typ en timme ska jag dra .. :P Jag är typ klar nu ska ba käka ngt.. -.-
Haha jag valde att ha på mig samma som i Tisdags, dvs en svart långärmad tröja och ett långt linne på, skärp och ett par byxor. Byxorna var skrynkliga.. Så jag tänkte: jag kan stryka den. Men eftersom jag inte vet var strykjärnet är så tänkte jag: MIN PLATTTÅNG! jo det funkade ju sådär, det funkade men ja.. Jag kunde ju inte komma åt alla ställen hihihih:P :D Tänkte platta håret nu..  .. Hejdå!

Imorrn!

Nu ska jag gå lägga mig (: Ska ju upp imorrn .. -.- eftersom jag inte kunde vakna i måndags .. -.- men iaf.. :P :D imorrn är det Södra Latin och jag känner mig redo nu än vad jag gjorde i Söndags (: Det är väl bra det då :P Pratade med Lisa, som hade intagningsprov med mig i VRG och S:t Eriks igår, hon hade intagningsprov i Södra idag, och monologen hade gått bra men hon sa att impr. hade gått sämre.. (Är det något repeterande i Södra? Förra året så gick ju impr. dåligt för mig i Södra) men japp .. så det gjorde mig lite nervös, men ja .. Får bli hur det blir. :P :D JApp .. men mamma väcker mig imorrn när hon drar så det är halv åtta .. -.- men jag måste upp och det där är sättet jag kan försäkra mig att jag verkligen går upp.. :P Så då får jag ta och duscha och ta det lugnt och fixa mig i lugn o ro .. och sånt skit.. :P Ska kolla nu typ när jag måste dra imorrn.. (:

Fem i tolv ska jag ta bussen imorrn då .. (: Så japp .. Eh men jag ska gå sova..
HEJDÅ!

IMORRN GÄLLER DET! hihi

Dagen ..

Japp, idag så var jag i Tandläkaren .. :P och ja .. De sa samma som sist, men jag fick tid när tandregleringsspecialisten kommer :P Så kanske jag får tandställning.. (: Får man se.. (:

Men men, efter det så åkte vi till Willy:s mamma jag och Cassandra.. (: Köpte mat, så gjorde mamma mat. och Eh .. Så började vi måla Amandas rum, nästan färdigt nu .. ò.O japp .. Eh elektrikern är här idag igen (: och eh! ja juste vårt hus finns nu med i Mitt i Botkyrka Salem! :D

Jag ska gå äta lite nu.. Hejdå så länge

Frulle

Har sovit tills typ nu :P Sitter i mammas data och bloggar. I köket :P Cassandra ritar, hon är ju sjuk (hon spydde under måndag till tisdagsnatten) och mamma duschar. Jag har ont i hela kroppen av något skäl ò.O men men .. :P Ett 08-123 nummer ringde mig imorse, och jag var helt säker att det var något oviktigt från Stockholm som ringde ni vet de flesta 123 nummer är innestads nummer men nu när jag kollade det så var det folktandvården i Tumba som hade ringt.. ò.O men men .. Har tid där klockan två idag hoppas de inte typ ska boka om eller något.

Men men ska fortsätta käka frulle ha de så bra idag!

Tuffa Tisdag

Japp Idag så eeh .. Ja .. Irrade runt och letade efter en bankomat i centralen och sedan efter en växelsak och sedan tog jag mongo bilder i en mongoautomat.


sedan så irrade jag runt i Fridhemsplan i jakt efter S:t Eriks gymnasium. ò.O Efter ett tag så hittade jag och trodde jag hade kommit sent men det visade sig att vi först började klockan ett. (: Där mötte jag en tjej vid namnet Lisa som hade intagningsprov i VRG samtidigt som jag vi höll varandra sällskap genom hela provet :P Hahah :D Hon var då asmysig :P :D och skitbra i teater må jag säga .. hihi :D Men monologen gick bra, men ja, S:t Eriks är inte direkt min skola .. (Inte heller Lisas för er som vill veta :P SÖDRA LATIN! <3) japp :D Det var helt kul, men jag är helslut nu! Ont i skallen och allt!

Kom hem, gick ut med hunden, pratade med pappa, satt och pratade med mamma, pratade med Cassandra, ritade med Cassandra, låg och klagade över att huvudvärken inte vill gå över, sa till Cassandra att jag inte orkar leka med henne längre, satte på datorn, bloggar ett uselt inlägg, msn-tråkar mig med vänner, och ja .. Funderar på vilken bild ska till Södra Latin första i andra raden gick redan till S:t Eriks. Tänkte att den första eller sista kanske kan gå till Södra Latin. ..





Hejdå!

(juste Tandläkaren ringde klocka åtta imorse, och vi bokade en tid imorgon, så ska de se om jag eventuellt ska få tandreglering, för jag har ju korsbett.. -.-')

FICK SKAVSÅR AV MINA FÖRBANNADE SKOR! IGEN!

Inget ..

Är förbannat uttråkad, och det har jag varit hela dagen så jag har inget att säga.. Men eeh. Tänkte skriva ett inlägg för att ni ska veta att jag lever! haha ;) Imorrn har jag färdighetsprov i S:t Eriks och jag känner inget. Är inte nervös eller något. Men jag antar det är så för det här är inte riktigt mitt första handsval :P

Men iaf. Jag är nu nästan hundra på vilken låt det blir jag framför i Cyber sen.. :P Har letat reda på instrumentala versionen av Britneys Unusual you, med back-up singers..:P :D hihiih det låter så tomt om man sjunger refrängerna och sånna delar utan backup.. (: Måste säga att det låter helt okej :D Ska köpa hörlurar med mic imorrn så kan jag spela in när jag sjunger för att höra hur det låter egentligen och så kanske jag lägger upp de :O hihihi så får ni säga hur det låter, i era öron. För jag vill inte låta som en tondöv egyptisk katt när jag ska sjunga. haha hejdå!


I AM WATCHING YOU!

hahhaha

Vilken jävla idiot jag är.

Jag förstår inte. Nej nej nej nej nej! HUR KAN MAN VARA SÅ FÖRBANNAT DUM! ATT NÄR MAN HAR DET FÖRBANNAT VIKTIGASTE FÄRDIGHETSPROVET SÅ VAKNAR MAN INTE! VAD ÄR DET HÄR FÖR SKÄMT!

:( Fan. Ni förstår inte hur fail jag känner mig. Den viktigaste skolan. Och jag vaknade inte ens! Fan. HELVETE!

Sökte efter numret till Södra Latin, och nu så ska mamma ringa dit, och eeh, säga att jag är sjuk om jag kan få en ny tid. För jag vet att de har tider under hela veckan. .. Asså jag tror inte ni förstår vilken panik jag har just nu. Hoppas jag får en ny tid.

edit: Ny tid på Torsdag klockan 13.oo

Vad fan?

Haha asså ahhahahaha sitter o skrattar som fan nu, hahahha jag är lite pinsam men det ska vi inte nämna men iaf sitter o skrattar åt det hahahha :D hahah och det faktumet att jag höll på ramla av stolen nyss när jag skulle ändra position.. hhaha :D Jag e så förbannat nervös! För imorrn alltså! Herre min Mr Kaulitz .. haha jag är så dålig.. Allvarligt! hahha det där kan inte ens räknas som ett skämt och jag sitter och skrattar som bara den! haha :D Ska nog gå sova snart! Mys mys mys! Älskar sova! Imorrn ska jag vakna typ vid nio? måste duscha och sånt skit.. ò.O Jag hatar vakna på morgonen men men.,.

Juste jag har konstiga rivsår på hakan.. ò.O Askonstiga det är som om jag skulle ha dragit små vassa stenar mot hakan.. ò.O Förut fick jag rivsår, så jag klippte naglarna för jag trodde det var det men nu har jag för korta naglar för att det ska kunna vara naglarna, (trodde jag rev mig under natten för det är då jag får dessa konstiga märken ò.O) Så vad fan är det?

Tänte visa en bild på eeh min haka men bilden var lite retard.. ò.O och jag kan inte få den på bild så att det syns ordenkligt! Fasike vad annoying! Men det ser ut som om jag skulle ha ramlat på en sandig väg ocg fått skrapsår på hakan som läkt lite.. Det ser ut som små röda prickar för det mesta och de har små eeh "spår" efter sig, som det skulle vara riv sår fast mycket mindre typ lika små som de här lilla stjärnan här --> * .. Så små är de.. ò.O okej kollade igen de är lite större.. ò.O typ som eeh .. den här saken här --> ¤ till typ o stora.. hahah omg jag sitter inte och förklarar onödiga saker..

Mitt försvar: eeh ?

Japp .. Jag e trött Godnatt!

edit: den där stjärnan ser större ut än den där konstiga saken när jag kollar på det klara inlägget. ò.O Men typ som de, och eh det lilla "o" et .. :P hihi

Bill och Tom Kaulitz :D

Hade tråkigt började googla och youtube'a saker (: Om Tokio Hotel :P hihi :D Så hittade jag FÄRSKA BILDER FRÅN IGÅR! På Bill och Tom, ehm, Bill har fortfarande kvar sina Fake-dreads som jag hataDE. De är just nu på gränsen mellan inte okej/okej .. och ja de växer i mina ögon :P, med kläderna han hade igår och allt så såg de helt okej ut (: och Tom verkar ha slutat med kepsen helt och hållet.. ò.O och eeh .. Ser ni blondinen som går arm i arm med Tom, vem är hon? En potensiell tjej? Om så, så säger jag äntligen får TH killarna kärlek! :D



Edit: fick veta att hon är flickvän till någon Mr Oliver Pocher någon som vet vem det är? :P haha

Sömniga Söndag

Är hemma nu! :D skönt att skriva med min laptop, är så van med mina tangenter (: hihi :D Sov som sagt hos Marika hela helgen, idag så åkte vi och tittade på en lägenhet (: Det var fräsht och så (: I Skäcklinge.. (: :P Efter det så stack vi till Mormor, där var vi ett tag. Det var då jag, mamma, Marika, Janika, Elliot och Linus som var där och hälsade på. Busade med Limpan hela tiden (: Mys mys mys .. :D

KVINNODAGEN IDAG! :D hihi

Efter det skulle vi äta sallad, med alla men Marika ville till donken så alla förutom jag och Morsan stack dit, jag och mamma åt i Kassmyra grillen (: :D Åt en avokadosallad, så förbannat gott. Satt så bra, för har jag berättat att min mage har varit så konstig de senaste dagarna! Åt ju i donken i torsdags och så pannkakor hemma, på fredan var det pannkakor som lunch, så en korvburgare som middag, och vofflor och pommes senare på kvällen hos Alexandra och chips och glass hos min moster. Och må jag säga att min mage är känslig för fet mat. Så jag har suttit och haft rinn-diarré hela helgen. Kul .. Not. Så jag och mamma åt mage-vänlig-mat för att jag vill inte ha konstig-mage imorrn med då jag har färdighetsprovet i SÖDRA LATIN!

Gissa vem som e pirrig. Så nervös att jag skulle kunna spy. För er som inte vet så är Teater i Södra Latin mitt första handsval och något jag velat sen jag var liten (när det var intagning till en film som jag sökte till när jag var liten så var det i Södra Latins lokaler och jag sa redan så till mamma; här ska jag gå när jag blir stor!, så jag har varit förälskad i skolan väldigt länge, och när jag blev äldre och sa till mamma att jag hittat ett rätt så bra gymnasium med Teater som heter Södra Latin så klickade det i hjärnan på henne och så påminde hon mig att jag ville gå här som liten med) <- sånna historier är roliga för it's so meant to be .. men men .. Förra året vart det ju inte så Tyvärr. Hoppas på att det går bättre i år. Jag har dock språk i Södra Latin som andra handsval så på någotsätt ska jag iaf komma in i den skolan! (: hihih :D

Så imorgon klockan tolv har jag färdighetsprov där (: Måste gå ta bild i en sån där automat innan .. (: På Tisdag har jag färdighets prov i .. eeh.. S:t Eriks? Jo S:t Eriks klockan tolv där med (: Kul kul kul. Den 16onde om åtta dagar, så har jag färdighetsprov i Cybergymnasiet till SÅNG! pirrigt värre! :P hhahaha omg och jag har inte ens valt låt. Funderade under natten som Sometimes med Brittan skulle bli bra Sometimes I run, Sometimes I hide, Sometimes I'm scared of yoooooouuuu! (8)

hahahha Kan tänka mig sjunga den.

Berättade jag att jag och mamma åkte till IKEA också haha tror inte jag gjorde det men en bild därifrån bjuder jag :D Bilden är dedikerad till min kusin Meliina (:



Tryck på bilden för att komma till en sida om en tyskfilm :D hihih^ och så måste jag samtidigt rekomendera den dumma filmen hahaha :D Asrolig :D

Hade väl inte mycket annat att säga

HEJDÅ

02.02

Just nu är jag hos Marika (: Min moster :P Idag var jag hos Alexandra med Elin och Karro (: vi gjorde vofflor och pommes (:

Ja.. Känner mig halft död, jag orkar inte säga något för det finns inte mycket att säga och eeh.. ja . Måste påminna er att jag inte har något liv ò.O ..

Eh .. Ja .. Orkar inte.. :P Ska sova här imorrn också, jag vet inte vad .. Hahah vi började diskutera gud och sånt skit.. Jag började sedan diskutera LaVey's Satanism.. en väldigt intressant religion (:

(: Hihiih jag hade med mig min rosa sak (: hihiih jag har kollat genom bilder och sånt.. :P :D hiihih



hiihih^^ väldigt länge sen .. Det var då jag bodde hos karro .. (:


Nu kan jag inte få skiten vänsterjusterad.. Jävla skit..
Hejdå!

Funky Friday


Japp Ehm idag så kom mäklaren och spikade upp Till salu! Skylten :D

Jag har idag redan hunnit: käka mat, (pannkakor) sett på TV (Tyra Banks show), gått ut med hunden, duscha, och klä på mig. (: (ja jag är ironisk med att det skulle vara mycket)

Don't have any plans for tonight.. (: Tänkte att jag kanske kan sova över hos Marika, för mamma kommer inte sova hemma under helgen.. Japp .. Eh och .. Så på Söndag ska vi på visning i Skäcklinge .. (: Japp japp ..

Hihihi JAG ÄR SCHNYGG GAAHHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA



Låt: Tokio Hotel - Geh

Trevliga Torsdag

Hihihih! :D Nu har bilderna från tisdags kommit upp i nätet (:
Jag sparade dem tänkte visa er bilderna (: hihiih :D :D Den femtonde är det visning! :D

Vi går in från Nedreplan (: vv

Kommer in i hallen vv

Från en annan vinkel vv

Toalett vv

Gillestuga aka Biorummet vv

Från en annan vinkel vv

MITT RUM vv

Så skippar vi Amandas rum och går upp och kommer till Hallen vv

annan vinkel vv

Vardagsrummet vv

Annan vinkel vv

Cassandras rum vv

Toalett vv

Sovrum vv

Köket vv



:D :D ja där var rundturen slut hihih :D
Men idag har jag typ eeh .. Varit i stan! Köpte ett par ballerinas i HM (: och en kofta i HM också .. Var i stan med Maria och Marie vi käkade i Donken hihihi :D Mohahha :P :D Orkar inte gå in i konstiga detaljer, jag var på lite smått bitch-humör och jag tror Maria märkte det men men ..

När jag kom hem så åt jag och pratade med Cassandra om hennes dag (: Sedan så somnade jag nästan i mammas säng med Cas och sedan så kollade jag och mamma på olika ställen var vi kan tänka oss bo (: Så hittade vi våra bilder också (: ^^

Hejdå!


Egobild från Tisdagens natt (; (nej jag har inte grått hår)


Låt: Lily Allen - Back To The Start

Otroliga Onsdag!

Idag var jag då i Viktor Rydbergs Gymnasium, hade färdighetsprov det gick väl helt okej (: När jag tränade gick det asbra och när jag visade upp det för lärarna så glömde jag bort ett par repliker, (jag fortsatte och så tyckte jag det kändes väldigt kort) så kom jag på de så la ja in de replikerna i en annan del, men jag tror inte man märkte så mycket. Så det gick väl rätt så bra (:


Skulle ha haft sång men jag balla ur, och vad fan e Österlenvisan för låt? De antar att folk kan läsa noter, är det inte därför man går i skolan för? (: :P hihih :D

Men jag har nu fått alla mina inkallelser (hämtade post idag), jag har fyllt i alla bilagor, ska gå ta bild i en sån där automat någondag så har jag bilder också (: Vilket jag då inte hade i VRG men jag tror de klarar sig.. :P Hade också fått klänningen till posten så den hämtade jag (:

I Cybergymnasiet har jag fortfarande sång, och jag har tänkt på någon Britney låt, de är låtar jag kan och känner mig trygg med, och jag tycker min röst passar till hennes låtar (: Hade tänk på Everytime men den sjunger hon väldigt väldigt ljust och hest, och så kan jag inte sjunga utan att det låter totalt faskt.. Så Someday tänkte jag.. Den är underbar och den funkade bra, men när jag skulle testsjunga utan att hon sjunger med så vart det skakigt, det känns så konstigt utan sången .. ò.o .. Har också funderat på den nya låten Unusual You den låten är underbar! :P :D



Japp men det är låtarna jag tänkt på. Ehm. Kanske hittar något annat passande också (: Får se nu.. (: Monologen sitter nu, och jag tycker jag själv har utvecklat mitt skådespel från förra året, så det är bra! :D Nu spelar jag teater istället för bara stå och skrika.. :P hihi

juste juste juste.. jag kan inte skriva det här! hahah :D hiihihi haahhhahah :D

Såg Nicole idag också! :D Kramades jätte länge där och folk kollade lite konstigt när vi mitt i allt ba :O och kramar och så släpper vi inte hihihi :D Underbart att se henne igen! Berättade jag att jag såg Özlem och Elif igår! :P :D och förra årets åttor i Storvreten också.. För mig kommer de för evigt vara åttor. (:

Japp hade pizza hemma när jag kom hem! MUMMS! Käkade en halv calzone! hihiih.. Jag har ätit och druckit lite dåligt idag så jag har ont i skallen, och så är jag förbannat trött och klockan är bara tjugio över åtta! Så äre när jag vakna sex och duschade och allt! ICH BIN PROFFS! hihi :D

De frågade mig i VRG varför jag hoppade av, så svarade jag typ: jag gillade inte lärosättet i Fryshuset. Och så frågade de sedan att om jag vill gå i skolan, så vart jag chockad, okej om man säger att man hoppat av så är det väl inte konstigaste frågan men jag sa att jag var så glad när jag gick upp imorse för jag visste att jag fick gå i skolan ett tag, även om jag inte hade lektioner eller något sånt, men jag förklarade att jag saknar skolan extremt mycket och att jag alltid varit en sån som gillar skolan och så. Så frågade de om jag var teoretisk av mig, så sa jag att jag hade väldigt bra betyg för att jag både va bra i teoretiska och estetiska sakerna i skolan (ingen nämner de praktiska delarna, som eeh, ja idrott) hahha :P :D men men .. (: Så frågade de också vem jag är i gruppen, det är en sån där kuggfråga, man kan inte säga att man är ledaren och den dominata i det hela, men man kan heller inte vara den som bara lyder och går med strömmen, så den som kan lyda och leda var väl ett bra svar (: Hoppas jag .. hihiih ^ÅÅÅÅÅÅH JAG SAKNAR SKOLAN! SAKNAR SAKNAR SAKNAR!

Hejdå!

(juste jag har inte laddat kameran än så egopicsen har jag inte i min kära laptop ännu)
Låt: Britney Spears - Unusual You
(Brits turne drog igång idag btw! VILL SE! Synd att hon bara kommer till London när det gäller Europa, mamma sa att det hade visst varit en förbannat cool konsert, typ verkligen ett cirkus, med djur och dansare och hela köret!)

SOV SÖTT

Japp japp ska upp sex imorrn, typ måste duscha och sånt, så vid tio över sju åker bussen hemmifrån mig så ska jag åka till Viktor Rydbergs Gymnasium. Japp .. Eh .. Ska gå sova typ nu .. Jag har suttit och försökt tvinga ut texten ur mig, så lite har jag skrivit på Allvarligt men men segt går det en halv A4 fick jag ner iallafall och det var mest jag som repeterade samma saker fast i omformulerade meningar.. ò.O Jag skriver.. Haha .. Lol ..

men men jag hade tråkigt ett tag så en sminkning fick jag till men kameran dog när jag hade ego-time.. men med webcamen fick jag en bild som blev helt okej .. (: Den kan ni få se.. :P :D


Man ser inte ögonen så bra dock, och det var ju där de va snyggt.. :D hihih förvänta er ett par egopics imorrn .. ;)


Låt: Britney Spears - Phonography

Tuesday

Jepp .. Eh mamma ville inte att jag skulle vara hemma efter imorse och jag ville inte vara hemma heller. Men ja, har man inte skolan, och alla andra har skola så har man inte så många ställen att dra till jag gick runt i Tumba centrum i typ evigheter, sen gick jag till Willys och köpte nötter, choklad och en tidning, och energydrink också.. så satt jag där utanför och läste skvaller, när man fortfarande var helskakig.. Sen fick jag en sockerkick och blev glad.. ò.O Ett steg närmare är tanken man ska ha, ett steg närmare bort från Helvetet. Efter det så gick jag till Storvreten och hälsade på Maria i Storvretsskolan (: Så först satt jag i en bänk i Odlingsvägen i typ en timme och läste om Rihanna och CB och blev alldeles skakig igen, sådär när det är för nära en själv så blir det ju så. Japp så gick jag och var med i Marias idrottslektion (: Satt och klottrade på kvittot från Willys.. Efter det så gick jag och Maria till Tumba och jag köpte en BH två skärp och vita strumpbyxor (:

Känner att jag måste hem till Marika snart och hämta posten. Min klänning borde redan ha kommit och jag börjar bli smått orolig att de snart sänder tillbaka den.. Vill ju ha den.. ò.O Juste från och med idag är jag också bokförd i Hägersten (: De ringe och berättade att egentligen så brukar man inte byta adress såhär utan sin vårdnadshavare, och så sa han att jag inte hade någon kontakt till personerna i bostaden så sa jag att det är min MORBROR som bor där, så sa jag hans namn och sa mammas namn och sa att vi har svårt hemma just nu så jag ska bo där ett tag, så sa han jaha men då förstår jag, så sa han att det är klart att det är möjligt att flytta utan vårdnadshavaren ändå och blablabla och att så sa han typ: så har jag förstått det rätt nu, du flyttar till din morbror för att ni har det svårt hemma och inte för att till exempel komma in i en skola i den här kommunen. Så ja ba O.O ja precis, svårt hemma. Japp japp .. (:
Men jag satt i Tumba med Maria tills fem och snackade om konstiga och onödiga saker.. (: Mamma kom o hämta mig från Tumba (:



Allt kommer från Lindex förutom Tidningen då .. :P :D
(för er som inte riktigt fattar bilden så är det röda en BH utan band eller ngt sånt, det svarta med nitar är ett av skärpen den vita linjen är det andra skärpet och de vita är strumpbyxorna och tidningen ja .. Det är tidningen..)

PS. Det var sol ett tag idag och det var skönt men sen vart den svinkallt och grått.. Hat DS.

Always sunshine..

Han är här nu, mäklaren och tar bilder. Han tar just nu bilder på toaletten här nere. Morgonen har varit jobbig. Jag har hunnit bråka med Alex, ringa polisen, gråta och lugna ner mig. Proffsigt va.. Fan ta livet jag fått.

Men men. Han flippa ur och därför har vi nu buklor på kylen. Vet ni vad. Ibland känns det som om jag skriver här för att någon dag ha bevis att det verkligen hände. Ni vet om jag någonsin kommer till rätten.. /:

men men ska avrunda nu.. Efter det här ska jag dra någonstans frågan är var. Mamma ska till jobbet och inte fan ska jag stanna här när psykot är förbannad på mig. Mamma vill inte ens att jag ska stanna så japp, någonstans drar jag. Away from hell.

Hejdå!

Hilary Duff

Växt upp nu Hilary? (:





haha ja det går ju att jämföra! :D

Själv så hahah tycker jag det är skönt att hon äntligen växt upp! :D hahaha hon är cool! :D
kolla på Reach Out och kolla vid 3 minuters linjen. hahha porrigt värre för Hilary :P X'D :D

Hilary Duff - Why Not
Hilary Duff - Reach Out

Reklam

Köar i Qruiser och ser en rätt så rolig reklam..



hahahha! :D Käkar just nu så inget speciellt.. :P hihiih :D Köar

Måndag

jag idag^^ (:

Japp det där med klockan tolv funkade inte så värst bra :P :D

Men jag ska dra till Marika senare och hämta posten, (har inte lust att gå ut, det snöar som bara den!) jag skickade ett mail till mamma så hon skriver ut bilagorna. Bilderna kan jag ta i en automat.. och eeh.. ja.. fixa hemma kommer vi nog göra långt in i natten ;) och så kommer fotografen tidigt på förmiddagen, och eh, jag (fotografen kmr tio?) och då måste jag upp tidigt imorrn och bädda och sånt skit.. ):

men men .. Tänkte gå ta något att käka .. och så.. så hejdå!



Låt: Britney Spears - Shattered Glass

Söndag

Idag så vaknade jag också sent. Vaknade av det att mamma hammrade.. Japp.. Jag har städat i rummet och sånt idag (: Gick ut med Liv, Elin och Karro vi drog till donken .. (:

Eh . Ja.. så fortsatte jag städa när jag kom hem (:

Nu ska jag öva på monologen (jag har letat efter de förbannade bilagor som ska in också, varför skickar de inte bara med dem i brevet man får om färdighetsprovet?)

Planen för imorgon:
vakna vid tolv. (SENAST) och dra till bilblan, skriva ut skit. tex. bilagor och bilder på moí ..
Japp .. Eh *nej jag är inte självkär utan de behövs till bilagorna*
Sedan drar jag till moster och hämtar upp post. *Hoppas att jag fått ett paket också* Japp ..
Ehm sedan ska jag Öva öva och öva.. KAnske visa upp det till mamma för att höra vad hon tycker.
Sedan ska vi nog fixa det sista här hemma för fotografen kommer och tar bilder på tisdag.
och så måste jag seriöst öva på låten. Jag har ändrat låt igen för jag tyckte bara inte min röst passade.. :/ Börjar bli asnervös nu.. För sången. och monologen allt känns som skakigt just nu.. -.- men men..
eh en till plan för imorrn är också att fråga en viss tjej vid namn Shruti hur hon gjorde när hon bytte adress förra året. Hittade något när jag letade efter bilagor om det där med att flytta.. ò.O Jap.. Men men eh .. ja ..



Vad jag hade på mig idag^ :P Hatten är från HM, skärpet är från HM, tröjan är från Gina Tricot och strumbyxorna är whatever. :P :D (: (ser mongo ut på bilden men det är småsaker)

Ciao!

LÖRDAG

Lördag så vaknade jag som sagt vid klockan två på eftermiddagen. Mamma var hemma så vi satt och där i hennes säng hon jag och Cassandra och mamma berättade om sin kväll till mig (:

Eh kommer inte ihåg mkt, men eh.. ja vi åt.. så kollade jag på MTV (hihihi Kenza var ju med! Tjejen har tur! Ett jobb i MTV nu också! :D) japp efter det så stack vi till Willys.. :D


Köpte en massa onödigt (:


Godis blev det också (:


-mamma kan du ta en bild.
mamma tar mobilen och håller den väldigt nära mig jag tänker: om jag vill ha en närbild så kan jag väl ta bilden själv, men säger inget. När hon gett mig mobilen, kollar jag och suckar.. Vill inte fråga igen. Kollar på mamma och Cas som står långt borta och plockar en massa godis, lite väl mycket.
- Cassandra kan du ta en bild?
Cassandra kollar upp från allt godis. Kommer fram och jag ger henne mobilen och säger: gå ställ dig där mamma står. Tryck här när du ska ta bild. Cassandra går och ställder sig brevid mamma och ska ta bilden, men, saken är ju den att hon har skärmen mot mig och kameralinsen mot sitt ansikte.
- Ska jag trycka nu?
- Du ska se mig på mobilen och sen trycka.
- Men jag ser inte dig.
- Det är för att du har mobilen fel håll.
- men hur ska jag ha den då?
- Vänd på den.
Hon vänder. Trycker.
- Har den tar inte bilden. Jag går fram och suckar: Hur svårt kan det vara?! Jag visar att det står "sparar" när den sparar bilden.
- Men det står inte något. (nu när hon försöker ta bilden igen)
- Tryck länge.
- JA nu står det sparar!


Efter det stack vi hem och kollade på slutet av Melodifestivalen. Mamma lagade korv med bröd..

JAG HANN SE DARIN!
DARIN DARIN DARIN DARIN DARIN DARIN DARIN <3<3<3<33<3<3333 DARIN! DARIN! <3<33
KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK OCH ÄNNU MER KÄRLEK PÅ DARIN! :D hihiihihih <3<3<3

Jag satt tot hyper och mamma ba: tyst .. tyst då .. medan jag sitter och fnittrar och säger darin! hahahha och sa att han var snyggare förut hihihi :D DARIN! <3 *hihi det verkade som alla ville säga att Darin var på TV, Nina skickade sms, Angie skickade medelande på msn och så vare några fler?* :D :D :D DARIN! DARIN!<3<3<3 *nej jag är inte ironisk*

Japp .. Ehm efter melodifestivalen somnade Cassandra och mamma somnade när vi såg på Legally blond och gismo somnade men inte jag!


medan jag käkade godis och chips och ostbollar.. Nej jag är inte en gris.



och nej jag åt inte allt.. haha :D

Efter att mamma gått och lagt sig efter att Cassandra vaknat gick jag ut med Gismo mitt i natten. Så kom den där aggro chiuauan ..*stavning* haha :D

Efter det så gick jag och lade mig :P :D och ja.. Vaknade sent idag.. (:



låt: Darin - Se på Mig

DARIN DARIN DARIN DARIN <3<3<3<3

FREDAG

Jag vet att jag har sugit på updateringarna de senaste dagarna men jag har bara varit allt för trött för att orka med datorn. (:

men men tänkte göra såhär att jag lägger upp bilder och text från dagarna nu! :D

Fredag:
Jag vaknade tidigt, redan vid sju gick jag upp. Vid tio i åtta så gick jag till bussen.

När jag väl var i salongen med Alexandra fick vi veta att ett par elever som skulle klippa var sjuka, ironiskt nog så vart det Alexandra och en till brud som fick boka om.. ò.O Men men när jag fick stå medan han Tomas som han hette skulle klippa lite toppar vart jag svimfärdig. Huvudet bankade rummet snurrade och jag svettades fast jag darrade av kyla.. ò.O Men men det gick över efter att jag fick sätta mig ner och dricka vatten, att sitta där i tre timmar var inget mitt arsle gillade. Men! däremot så gillade min skalle det när han tvättade mitt hår.. prrrrr .. Japp

Efter det så stack jag och Mötte Nina och Evelina i Tullinge, vi gick och sola i ca 20 min.

innan jag solade^

Efter det så stack vi tillbaka till Tumba och eh, ja .. Jag och Nina tog bussen till Skärholmen.





Ehm.. Ja så mötte vi Miranda i Skärholmen och Nina köpte skor, jag köpte en hatt, solglasögon och ett skärp, Miranda köpte en klänning och bikini .. japp ..

Skulle ut med Evelina och Nina men när jag kom hem så var jag på ett så förbannat dåligt humör. som ni kanske märkte av inlägget, så jag gick och lade mig och däckade direkt och vaknade två nästa dag. Japp ..

RSS 2.0